Mijn favorieten

RET Makelaars, Dé makelaar van geheel Amsterdam-Oost, IJburg, Watergraafsmeer, Oostelijk Havengebied, Plantagebuurt, Oostelijke Eilanden.

DE MAKELAAR VAN AMSTERDAM-OOST! ONS DOEL IS: ONZE LIEFDE, KENNIS EN PASSIE VOOR AMSTERDAM-OOST INZETTEN VOOR EEN NOG HOGERE VERKOOPPRIJS VAN UW WONING!
Amsterdam-Oost heeft sinds 2013 een eigen makelaar! Inmiddels marktleider van Amsterdam-Oost en zeer succesvol voor kopers en verkopers.

Ons ­kantoor bestaat uit vier medewerkers en kent Amsterdam-Oost en omstreken als geen ander. Door onze jarenlange ervaring zowel als bewoners van Amsterdam-Oost en als actief makelaar kennen wij de buurt als geen ander en hebben wij een groot netwerk!

Wij zijn dé specialist voor Amsterdam-Oost en Oostelijke kant Centrum inclusief; IJburg, Oostelijk Havengebied, Indische Buurt, Oosterpark buurt, Dapperbuurt, Weesperzijde buurt, Zeeburg,­ Watergaafsmeer, Transvaalbuurt, Plantagebuurt/ Kadijken/ Funenpark, Czaar Peter buurt en Amstelkwartier .
RET Makelaars staat naast persoonlijke en directe communicatie­ voor:

 • Actieve en directe verkoop. Wij nemen de potentiële kopers aan de hand mee naar uw woning en zijn dus niet alleen afhankelijk van Funda. Vindt een potentiële koper huis A niet geschikt dan nemen wij ze mee naar huis B. Zo profiteren al onze cliënten die via ons verkopen van ons netwerk en elkaar.
 • Professionele uitstraling. Je ziet ze nog te vaak; woningen op het Internet met onderbelichte foto's, slechte presentatie en weinig informatie. Wij gaan voor een prachtige professionele presentatie van uw woning.
  Dus een professionele fotograaf, plattegronden voor op het Internet ook in 3D, 360 graden foto's, noem maar op. Wij vinden een zo hoog mogelijke ranking op Funda heel belangrijk.
 • Social Media; In deze tijd wilt u uw woning ook via ons grote netwerk op Facebook en LinkedIn kenbaar maken. Maar ook onze prachtige verlichte LED etalage op het KNSM-eiland aan de Levantkade naast het drukbezochte café/restaurant Kanis & Meiland. Wij laten niks aan toeval over, iedereen zal uw woning zien!
 • Elke woning krijgt van onze een eigen website en visitekaartje zodat potentiële kopers direct meer informatie van uw woning kunnen krijgen op een eigen webomgeving!
 • Uniek voor een makelaarskantoor! Wij hebben een eigen RET Makelaars App voor iPhone/Android en smartphone en ­tablets.
  Wij zorgen ervoor dat alle kopers die wij ontmoeten onze App download!

  ­

  ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­­

­