Mijn favorieten

RET Makelaars, het makelaarskantoor van Amsterdam met de meest actuele kijk op de woningmarkt.


Amsterdam-Oost heeft een eigen makelaar! 

Ons ­kantoor bestaat uit vier medewerkers en heeft de huizenmarkt in Amsterdam goed bestudeerd en gemerkt dat woningen nog steeds heel goed verkocht kunnen worden als deze de aandacht en zorg krijgen van een actieve makelaar.
Wij zijn dé specialist voor Amsterdam Oost en Oostelijke kant Centrum inclusief; IJburg, Oostelijk Havengebied, Indische Buurt, Oosterpark buurt, Dapperbuurt, Weesperzijde buurt, Zeeburg,­ Watergaafsmeer, Transvaalbuurt, Plantage/ Artis/ Kadijken/ Funenpark en Czaar Peter buurt.


RET Makelaars staat naast persoonlijke en directe communicatie­ voor:

 • Actieve en directe verkoop. Wij nemen de potentiële kopers aan de hand mee naar uw woning en zijn dus niet alleen afhankelijk van Funda. Vindt een potentiële koper huis A niet geschikt dan nemen wij ze mee naar huis B. Zo profiteren al onze cliënten die via ons verkopen van ons netwerk en elkaar.
 • Professionele uitstraling. Je ziet ze nog te vaak; woningen op het Internet met onderbelichte foto's, slechte presentatie en weinig informatie. Wij gaan voor een uniform professionele presentatie van uw woning.
  Dus een professionele fotograaf, plattegronden voor op het Internet ook in 3D, 360 graden foto's, noem maar op. Wij vinden een zo hoog mogelijke ranking op Funda heel belangrijk.
 • Social Media; In deze tijd wilt u uw woning ook via ons grote netwerk op Twitter, Facebook en LinkedIn kenbaar maken. Maar ook onze prachtige verlichte LED etalage op het KNSM-eiland aan de Levantkade naast het drukbezochte café/restaurant Kanis & Meiland. Wij laten niks aan toeval over, iedereen zal uw woning zien!
 • Social Media werkt! Wij zijn zeer actief en hebben ­via onze social media kanalen (Youtube, Twitter, Facebook, LinkedIn) al verkocht en verhuurd!
  Klik onderaan de website op onze pagina's om ons te volgen, te liken of te abonneren.
 • Uniek voor een makelaarskantoor! Wij hebben een eigen RET Makelaars App voor iPhone/Android en smartphone en ­tablets.
  Wij zorgen ervoor dat alle kopers die wij ontmoeten onze App download!

  ­

  ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­­

­