Mijn favorieten

Onze medewerkers

RET Makelaars

Margit de Waal
Margit de Waal is al ruim 20 jaar werkzaam in de Amsterdamse Makelaardij. Beëdigd Makelaar & Taxateur en aangesloten bij NVM, MVA en VastgoedCert. Taxatiespecialist en officieel NWWI Taxateur.
Haar ervaring en kennis van de Amsterdamse woningmarkt maakt haar tot een allrounder die weet wat verkoopt in de huidige markt.

"Wij zijn allen heel gedreven, enthousiast en gemotiveerd bij RET Makelaars. Dit houdt mij ook scherp. Ik zie Oost de komende jaren nog verder ontwikkelen, we moeten wel waken dat Oost zijn mooie "rauwe volkse karakter" niet verliest. Als ik naar kantoor op het KNSM-eiland fiets en het IJ weer zie word ik al blij."
Sebastiaan van Thienen
Sebastiaan van Thienen werkt al sinds 1998 in de makelaardij in Amsterdam-Oost en woont hier ook met ontzettend veel plezier. Zijn vervoer bij uitstek is de fiets, geniet van alle culinaire mogelijkheden die Oost te bieden heeft van restaurants als Rijsel en Wilde Zwijnen tot de Dappermarkt en de Marokkaanse groenteboer om de hoek. Hij gebruikt zijn ervaringen als bewoner van Oost ook in zijn voordeel bij verkoop & aankoop van woningen.

"Het is elke dag weer genieten om te wonen en te werken in Oost. Wat ik leuk vind zijn vooral de enorme verschillende buurten die van Oost deel uitmaken; voor ieder wat wils! Van hippe starterswoning in de Indische Buurt of Oosterparkbuurt tot familiehuis in Watergraafsmeer of IJburg of een prachtig appartement aan het IJ in het Oostelijk Havengebied".
Sander Rademakers
Sander Rademakers is onze IJburg en Oostelijk Havengebied specialist. Hij kent deze buurten als geen ander en heeft hier een zeer groot netwerk van kopers en verkopers. Sander woont ook in Stadsdeel Oost. Voordat Sander de makelaardij in ging had hij 2 kunstgalleries. Door zijn achtergrond in de moderne kunst heeft hij een scherp oog voor presentatie en gebruikt hij zijn creativiteit in voordeel voor zijn klanten.

"Mijn enthousiasme als bewoner van Oost gebruik ik ook bij de verkoop van woningen, geen gladde verkooppraatjes maar gewoon omdat het ook echt zo leuk is. Ik sta achter mijn "product" om het zo maar te noemen."
Quirine de Gooyer
Quirine de Gooyer
Office Manager
020-7402020
Quirine de Gooyer werkt sinds april 2016 voor RET Makelaars als office manager. Zij is het visitekaartje van het bedrijf, altijd enthousiast, vriendelijk en weet alles van onze woningen. Quirine vindt het heel belangrijk dat iedereen snel wordt geholpen en al direct aan de telefoon de relevante informatie krijgt over bijvoorbeeld ons aanbod of het verkopen van een huis.

"Ik ben helemaal verliefd geworden op Amsterdam-Oost toen ik studeerde op de Mauritskade vlakbij het Oosterpark. En nu werk ik bij RET, de specialist van Amsterdam-Oost. Hier ben ik helemaal op mijn plek!"