Mijn favorieten

Een eigen aankoopmakelaar


Wij zijn experts in het aankopen van een woning en gaan tot het uiterste om­ niet alleen uw droomhuis te vinden, maar ook nog eens om de beste prijs en voorwaarden uit te onderhandelen.
Daarnaast adviseren en inspecteren­ wij; de bouwkundige staat, de ­juridische kant, erfpachtvoorwaarden, Vereniging van Eigenaars, milieurapportages, informatie stadsdeel/gemeente, bestemmingsplannen, etc.

Meer weten? Maak­ hier ­vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor.


Onze ­dienstverlening omvat onder andere:

-Meegaan naar bezichtigingen en advisering op het moment dat er een geschikte woning is gevonden.
 
-Bouwkundig controleren, kostenindicaties voor eventuele verbouwingen, etc.
 
-Recherche Kadaster, gemeente/Stadsdeel, Milieudienst, VvE balans en notulen, aktes van de woning waaronder eigendomsakte en splitsingsakte op eventuele nadelige bepalingen voor een koper.
 
-Onderzoek naar fundering, bestemmingsplannen, buurtoverlast, geluidsoverlast, gemeentelijke beperkingen, erfpacht en onderzoek naar financiële positie van een Vereniging van Eigenaars.
 
-Doen van biedingen en onderhandelingen voeren namens en in samenspraak met u, inclusief uitgebreide strategie bespreking. Ons doel; uitermate scherp onderhandelen en ervoor zorgen dat wij voor u optimaal gebruik maken van deze kopersmarkt.
 
-Buurt/burenonderzoek; hoe is de buurt? Is er (geluids)overlast? Staat de buurt slecht aangeschreven en kan dit hierdoor de waarde negatief beïnvloeden? Ook dit zoeken wij uit.
 
-Doornemen, controleren en waar nodig aanpassen van koopakte en leveringsakte.
 
-Begeleiden van opdrachtgever naar notaris voor tekenen koopakte en leveringsakte en ervoor zorgen dat al onze afspraken goed worden opgenomen in de aktes bij de notaris.
 
-Sleutelinspectie woning voorafgaand aan levering.
 
-Al hetgeen nodig is om tot een succesvolle aankoop te komen!